Booking Ring til os +45 98 48 79 00

Velkommen til

Hjorths Badehotel

Hjorths

Badehotel

Stemningsfuld

restaurant

Tæt på 

Vesterhavet

Hyggelige

omgivelser

Gastronomiske

oplevelser

Charmerende

værelser

Online bookingKandestedernes legendariske hoteller

Hjorths og Kokholms ligger umiddelbart ved siden af hinanden, og drives som et samlet hotel med fælles reception, restaurant og personale.

Hjorths Hotel åbnede som hotel i 1890 og blev drevet af familien Hjorth frem til 1982. Hjorths Hotel er charmerende og enkelt indrettet, som om tidens tand er gået ubemærket hen over det gamle badehotel. De 15 værelser er nydelige og spartanske uden TV, minibar eller telefon. Heraf er 11 dobbeltværelser med eget bad og toilet, og 2 dobbeltværelser samt 2 enkeltværelser med bad og toilet på gangen. Ren askese er det så langt fra – det sørger restauranten og vores dygtige kok i stueetagen for. I haven eller i vores hyggelige salon kan kaffen nydes i selskab med den bog, du aldrig fik læst.

Kokholms Hotel blev bygget i 1906. Kokholms Hotel er genopbygget i 1992 og kan sammen med Moster Kirstens hus tilbyde 14 moderne dobbeltværelser indrettet i en hyggelig stil passende til stedet. Herudover er der møde- og selskabslokaler samt en pejsesalon. Dette hotel kan bruges hele året rundt og kan lejes uden for sæsonen.